Kontakt: obiadysp1@pracowniasp1.pl
JADŁOSPIS
ZUPA |
II DANIE
|
|
PONIEDZIAŁEK
16.09.2024r. |
ziemniaczana z kiełbasą
/alergeny: 1,9/ |
boeuf strogonow
kasza jęczmienna surówka: pomidor ze szczypiorkiem kompot /alergeny: 1,9,12/ |
WTOREK
17.09.2024r. |
pieczarkowa z makaronem
/alergeny: 1,3,7,9/ |
kotlet schabowy
ziemniaki z masłem i koperkiem surówka: fasolka szparagowa kompot mus owocowy /alergeny: 1,3,7,9/ |
ŚRODA 18.09.2024r. | ogórkowa z ziemniakami
/alergeny: 1,7,9,12/ |
kurczak po chińsku
ryż kompot owoc /alergeny: 7,9,12 / |
CZWARTEK 19.09.2024r. | kalafiorowa z ziemniakami
/alergeny: 7,9/
|
kiełbasa z rusztu z cebulką
ziemniaki ćwiartki z pieca surówka: ogórek konserwowy soczek /alergeny: 7,9,12/ |
PIĄTEK 20.09.2024r. | żur królewski z jajkiem, białą kiełbasą i ziemniakami
/alergeny: 3,7,9/ |
pierogi ruskie z cebulką i skwarkami
kompot owoc /alergeny: 1,3,7,9 / |
ze względów na okoliczności związane z dostawą produktów, organizacją zajęć jadłospis może ulec zmianie
- Zboża zawierające gluten(pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, pszenica kamut)
2. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
5. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
6. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
8. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy
pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz
produkty przygotowane na ich bazie)
9. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
12. Dwutlenek siarki
13. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
14. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)
Dokumenty:
- Deklaracja obiadowa. pobierz